Söndag

Inte kunnat skriva på hela helgen, men här kommer den iallafall.

Fredag
Sophie följde med mig hem efter skolan. Vi chillade sönder och sen lagade vi (jag) mat. Kyckling, potatis och bea sås. HAHA, det blev väl ganska lyckat tror jag. Mamma hade även köpt ny pepparkaksfil så jag blev jätte överlycklig. Vid sju typ stack vi hem till Friberg och förfestade innan T3. Trevlans!  Gick sen till stationen med allt folk. Ett visst Tordfans gjorde så vi trillade rakt ner genom en buske ner på asfalten, så jag har en bula i huvudet nu. Väl på bussen var det helt okej fram till Munka. Då skulle en tjej tvunget vägra gå på bussen så där satt vi, 70 pers i 1½ och väntade på att polisen skulle komma och hämta den jävla tjejen. Aldrig varit så lycklig över att polisen kommit. Kom till T3 vid halv tolv typ, pof fixade in mig så jag slapp kön och det tackar vi för !  Väl inne hade jag skoj så det tackar vi för !
Var hemma vid halv fyra, bums i säng.

Lördag
Planerna var att åka till ikea i Malmö med Vick och Gabbe, dvs ta tåget tio i nio och bli hämtad i Ramlösa och sen åka ner med dem. Vaknade vid kvart i nio, försovit mig. PANIK. Upp och duscha och mög fort som fan för att hinna med det vid tio. Blev även förbannad för att mina föräldrar hittad epå någon jävla skit lögn som var anledninen till att jag försov mig. BULLSHIT, ta reda på saker nästa gång och håll käft.  
Fick ta tåget ner till Malmö istället  för Vick och Gabbe körde halv tio. Väl nere där åkte vi, dvs geeksen, Daniel och Leon till Ikea och kul var det! Sötare unge får man allt leta efter ! Jag och vick höll även på att förstöra en datorbänk som var visningsex HAHA, jävla kul!

Hem en snabb runda och sen direkt till Ängelholm på lagfest. Något av det roligaste vi gjort! Gjorde någon lek hemma hos Walhter där svaren på frågorna var typ tävling mellan tre olika och den som vann var det rätta svaret. Jag vann båda mina på 'vem slickar bäst'  då man hade en sytråd där det hängde en sockerbit i och sen skulle man typ få in den i munnen så snabbt som möjligt, och sen på 'vem gängar bäst'  där man skulle sätta ihop muttrar och skit.  Jävla bäst är jag ;D Sen gick vi ner till Top Spin och hade trekamp. Biljard, gh och airhockey. Mitt lag vann för jag slog Sofi i biljard ;D
Haha så jävla bäst. Sen gick vi hem till Skoog och gjorde lekar och sånt. Vid tolv åkte jag, Sofi och Frida till Östra med Johan. Träffade Jim och Kenth. Jim var minst lika sleten som jag. Tog bussen hem vid 2 där de andra tjejerna från laget också satt :) Även Petra och Z som tydligen varit i Ängelholm.

Söndag
Idag vaknade jag halv ett, vi skulle ha familjemiddag typ ett. Pappa har fyllt år och det är snart jul och idag är det första advent och ja, det finns nog hundra anledningar till. Allt för god mat :) Blir plugga matte ikväll, måste verkligen jobba ifatt, prov på torsdag. Finns inte så mycket mer att säga om denna dagen.

ciaaao!

jag har inte en aning om jag vad ska tycka eller säga,
men för mig var det något...



HAHA satans kul!

Tidningar och deras rubriksättning:

Sydsvenska Dagbladet:

Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)Även åk-lagare?? U.E.

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)

Ingen av de omkomna hade livshotande skador
(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Han måste ha flugit fram)

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.
(Nähä...?)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat.
(Vad blir då festmat?)

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats..
(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)

Polisen grep torsk i fiskhamnen.
(Var hittar man annars torsk?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Åker älgar motorcykel...?)


Metro:
Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)

Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.
(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på
Finlandsfärjor??)


TORDsdag

Kräftan 22/6-22/7

Du ägnar väldigt mycket tid åt arbete eller praktiska uppgifter.
Det som blir över går åt till vila.

Jonte ringde mig igårkväll just när jag typ gått och lagt mig. 'Alltså jag kan inte sova' HAHA, lyckat.
Somnade alltså lite senare än vad jag borde gjort. Imorse skulle han ringa och väcka mig vid sex för jag var tvungen att gå upp tidigt, han ringde men tjoflax att jag vaknade. Så jävla typiskt. Blev jävla massa stress imorse. Skolan var ett måste så hur jag än mådde så brydde jag mig inte. Knarkade i mig lite tabletter och huvudvärken släppte till en viss del. Humöret försökte jag hålla på topp, men det är inte lätt!  Så jäkla mycket på en gång, blir trött på det.

Skolan var annars okej, höll på att somna på matten. Bihålerna kan dra åt helvete. Stack hem vid två, tog någon skit bra medicin som mamma hade och tjoff försvann det till en viss del! Blev ganska glad och jag kunde börja plugga lite nk. Gjorde uppgiften så nu är det en sak mindre att göra. Matten lígger jag dock jävla mycket efter i men det tar jag på söndag. 

Ringde Jim innan också, underbara lilla du. Ser framemot kräftskivorna med dig och filip om 10 år och framåt  ;D

Nej nu ska jag plocka undan lite om jag orkar. Sophie kommer imorgon så man ska väl iallafall kunna gå på golvet då :) Fast hon får nöja sig med att jag iaf städat liite.
Senare ska jag ner till hallen och kolla matchen, ett måste.

Imorrn blir det party till max. Wihoo på det ! :D

ciao!


Onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen blir avkopplande och mysig.
Det kan gnistra lite på kärleksfronten, troligen på ett bra sätt.

Inatt vid halv ett, ett något var där nån pedofil som ringde mig HELA tiden. Skickade sms och skit. Personens namn är för tillfället hemligt eftersom det pågår en polisutredning av fallet. HAHA.
Iaf, blev väck vid fem - sex igen av samma person -.- du plåågar mig under min skönhtessömn! :(
Gick upp vid sju, mådde skit. Trodde jag skulle komma iväg till skolan, men icke ! kritvit i huvudet och svart för ögonen när jag reste mig upp. Huvudvärken tryckte på som fan och det kändes som jag skulle trilla ihop vilken sekund som helst. Gick och la mig direkt igen efter att jag ringt skolan. Somnade direkt. Mamma ringde vid tolv, att resa mig var en plåga. Svart för ögonen såfort jag ställde mig upp. Det gick verkligen inte. Tog ett tag innan jag ens kunde ta mig fram till telefonen. Kände mig som en handikappad. Gick och la mig igen, skönt var det kan jag lova. 

Vid typ ett-två något kom mamma hem. Fick pallra mig upp för att försöka göra något vettigt. Gjorde klart min svenska uppsats. Tog någon timme, men jag är ganska nöjd med den. Gick ner för att hjälpa mamma med adventsljusstaken. Jag förstörde en sån grej som ljuset ska sitta i så jag fick laga den med lim. Mamma blev dock inte sur, men det är så typiskt mig. Gick upp igen och fixade nya stjärngrejer som ska stå i fönstret sen. Det ville inte som jag ville så jag ändrade lite i beskrivningen hur man skulle göra och då blev det bra. Satte upp dem, men mamma klagade. Men jag menar, vem fan bryr sig om de står uppe men är släckta? inte jag inte, men mamma gjorde. Det struntade jag totalt i så nu står dem där så fint.

Blev spagetti och köttfärssås idag, Matildas favorit mat. Inte träffat henne på ett tag nu. Hon har tappat en framtand till nu, HAHA så fult det är !  Mobbade henne lite för det, ska alltid finnas något :)

Laddat hem ljudböcker,  en plats i solen med Liza Marklund och det fattas en tärning med Johanna Thydell.  Ska börja lyssna på någon av dem nu såfort jag skrivit klart.


Ikväll blir det Grey's Anatomy och imorgon måste jag till skolan!

ciao!


Tisdag

Kräftan 22/6-22/7

Du har en avkopplande dag framför dig.
Nu har du också chansen att samla energi inför kommande bravader.

JÄVLA STRESS DAG!

började av att jag vaknade av mammas skrik. Jontes sju miljoner sms hjälpte mig verkligen inte denna morgonen, hörde dem inte det minsta även fast jag har en jävla cp signal. Iaf, upp och duscha och mög. Nilsson kom kvart i åtta så vi gick till bussen. Skolan var pest och pina. Somnade på svenskan när vi kollade film så jag fick en prcik i pannan av min vante som jag sov på. Väldigt snyggt. Matten ligger jag back i och mitt cad program cpade sönder.
Tord gav mig dock ett skratt. Han skulle berätta för oss vad allt var och sånt i cad programmet så han bara 'Ja vet ni vad helix är?'  alla sitter som frågetecken så forstsätter han 'nej det har inte jag heller en aning om vad det är'

dagen fortsatte med bajs lunch. Äckligt som fan. hade även mona idag, haha älska henne !

Åkte hem med bussen, jävla massa skratt där! Och killen som satt bakom Cornelia och han där Stoffe?, HAHA herregud, äcklig iaf. Påvägen hem trillade även nilsson. HAHAHA dagen händelse alltså!

Började på mitt svenska mög. Skrivit typ hälften :)  Ganska nöjd än så länge !

Blev träning, ont i fötterna som fan! helt hemskt. Sen min astma, kör upp dig någonstans.

Jonte försöker vara bättre än mig på tic a tac, men han suger.

ciao!

DAGENS

Jonte - din dag på natten


Måndag

Blev inget inlägg igår men min gårdag var inget speciellt ändå.
--

Kräftan 22/6-22/7

Dagen börjar ganska trist men detta kompenseras av en oväntat njutbar afton.
Någonting blir en succé.

Min morgon började av att min mobil vibrerade under kudden. Jonte försökte väcka mig med ett fjuttit sms, han lyckades dock denna gången. Gick upp samtidigt som mamma skrek på mig att jag skulle gå upp. 7:13 är första klockslaget jag kommer ihåg och jag ville bara döda mig själv för att det var måndag igen. Hann med ganska mycket idag, eller ja, ungefär samma saker som jag gör på en kvart mindre annars men det kändes som jag hann med mer. Nilsson kom vid tio i åtta så gick vi till bussen.  

Väl i skolan var det först matte med lille Janiz. Fick tillbaka matteprovet, preciiiis under mvg, men jag är satans nöjd ! :D Efter det hade vi svenska och engelska.  Helt görre på engelskan att Hildis inte gav oss riktiga förhör sååå jag klarade det galant och lite pluspoäng ;D Luchen var inget att hurra för idag, vilket det nästan aldrig är. USCH. Åt ingenting förutom en broccolibit och två glas mjölk. Hade data med Jan och jag gjorde inte vad jag skulle där. Är helt fast i den jävla tantens blogg så det finns inte !  HAHA, hängde upp hennes 8 tips om en bra uppforstran på tavlan. Jan fick sig ett litet skratt.

Drog till stan med Hannapanna. Besökte hennes roliga pappa och sen gick vi lite på stan. Hann med donken och sen blev det bussen hem vid sex. Mamma hämtade mig. Hem och käka och sånt. Massa snack med Sophie i telefon också, haha, herregud, tjejsnack for life ! ;D

Drog ut en runda med Söndraby lovern Nilsson, termobyxer och allt ! HAHA Barn på nytt!
Åkte lite i backen och snöänglar på det, helt greeeeat.
Nästa gång blir det med varmoboy :D

dagens

''jonteman säger:

ska bara hämta rostade mackor med jordnötssmör och hallonsylt på!
Skitgott testade det innan, trodde inte jag skulle tycka om det men det gjorde jag!''

ciao!


Lördag

Dagen började runt åtta med att försöka ringa och väcka Jonte, tjooflax att jag lyckades. Jävlen hade mobilen på ljudlös. Ga upp efter ett tag och gick och duschade, käkade och sånt. Halv tio gick jag till Nilsson sen åkte vi till stationen. Tog tåget med koch och Petra till Lillans skola, var där och sååå. Donken på det och sen hem. Gick till simhallen och kollade herrarnas match, säger bara nummer 16; IDIOT, efter det vår egen. Jävla helvetes domjävlar! Blev 3-3 mot Burlöv. Åkte hem käkade.

Åkte hem till Jim & Kenth, var där ett tag sen kom Emil ochhämtade oss så jag och Jim åkte hem till Erik. Johan var redan där sen kom Fillefill. Det blev fifa och gh, dock inte för min del ;P
Blev hämtad typ runt tolv, helt trött i huvudet.

Min dag i korta drag.

ciao.

älska bilden
None

Fredag

Kräftan 22/6-22/7

En perfekt dag för nöjen, dans, musik och humor.
Fast det kan hända att passionen får spela huvudrollen.

Nöjen har jag haft, det kan man lugnt säga.

Skulle upp halv åtta idag, blev kvart över. Gick upp och såg att det fakking snöat ute. Blev en jävla chock. INTE SNÖ NU. Hatar att det ska vara så kallt och äckligt. Visst snö kan vara mysigt när man sitter inne invirad i sitt täcke och bara ser hur snön lägger sig men att vara UTE i det, fy fan. 
Iallafall.
Skulle duscha så det fick gå snabbt. Men jag är inte någon människa som vet vad stress är för något så jag blev klar fem över nio då Nilsson redan kommit. Gick till bussen, fick typ springa sista biten för att vara säkra på att vi inte missade den. Väl i skolan, frusen och snöig, träffade jag Hannis pannis. Skolan är guldvärd med dig. Började med Si, som faktiskt är ganska kul nu förtiden. Sen hade vi Tord, alltid lika söt. Han gjorde en jävla massa saker idag som man inte kan sluta skratta åt nu efter när man bara tänker på det. Han kan verkligen få upp en kass dag.
Fick lunch en halvtimme tidigare, maten var dock si sådär, ska inte klaga idag för det såg normalt ut idag.
Sen bara fysik och matte. Hade även utvecklingssamtal grejs med Jan, gick ganska snabbt och allt var positivt :)
Fast det är ju jag, vad förväntar ni er?

Efter skolan tog jag och vick tåget till Hbg. Mötte upp Gabbe på knutan sen käkade vi på donken. Gick upp till söder, köpte julklapp till mig, ÄLSKAR DEN ! Sen hämtade vi biljetterna och köpte snacks och sen in till bion.
Blev som sagt twilight. SATANS BRA FILM. Ska lätt se den igen!

Kom hem och nu blir det bara spel med Jonte. Oth ikväll/natt.

ciao !


♦♦♦

Jonte sa till mig att göra en lista på saker som stör mig sååå här kommer den

♦ Jonte - för att du är anledning till att jag försover mig varje morgon. När jag ska gå och lägga mig tidigt ska du tvunget få mig till att vilja spela tic a tac poker. Även fast att det är min vilja ibland så skyller jag ändå på dig, för det är aldrig mitt fel!  (heheh )

♦ Folk som knäcker sina fingrar -  För att först inte tala om ljudet som blir när någon knäcker sina fingrar som är det värsta ljudet som finns så ser det förjävla äckligt ut. Att man bara liksom vill knäcka sina fingrar, it doesn't make sense. Jag plågas av det.

♦ Städning - Det är det onödigaste som finns! Aldrig förstått mig på det. Först ska man städa för att sedan kunna stöka till för att sen kunna städa och sen stöka till..osv. Det går inte ihop! 

♦ Dubbade reklamer - Det finns inte många bra reklamer men något som jag stör mig på extremt är de dubbade reklamerna ! Som typ Silit Bang. 'Bang och smutsen är väck!'  säger en jävla gubbe när munnen rör sig helt annorlunda! Jag får en sån känsla i kroppen att jag bara vill slå ner den jävla gubben för att han gör mig irriterad.

♦ Att jag är glömsk -  jag kan lägga saker var som helst, när som helst och jag hatar det. Jag stör mig på mig själv och det är som mest irriterande om jag precis haft saken.

♦ När Vicki sätter i spärren så stolen inte går att luta sig bak i - Något jag blir riktigt irriterad på! När man sitter vid datorn vill jag kunna luta mig bak. men det går icke när vicki suttit här ! Hon ska tvunget sätta i den jävla spärren så jag får panik.

♦ När mobilen är död - Det stör mig att den ska dö när man behöver den som mest.

♦ Stress - Det värsta som finns genom tiderna. Att människor ska ha så lite tid till att göra så mycket på. Vafan, luta er tillbaka, eller gå och sov så löser sig saker alltid på ena eller andra sättet, och gör de inte det, vem fan bryr sig om hundra år? Du lär ändå dö vid 30 om du stressar ihjäl.

♦ Fjortisar - Fobi för dem. Klarar inte av dem till en liten fjuttig procent. Att man tvunget ska sminka sig så man har en jävla brunkräms rand på kinden, rouge som heter duga och kajal så man liknar en liten emo kid. Ni blir inte mer älskade för allt smink. Drar man med fingret är det en helt annan färg under. Kläderna ska man inte ens nämna. Herregud.

♦  Svek - åthelvete med den. Hur man kan skita i någon man bryr sig om, eller sagt bry sig om? Lägre kan man inte sjunka. Jag hatar det och jag hatar folk som helt plötsligt snackar skit. Det är också svek, iallafall för mig.

♦ Skillsmässor - Där går svek in. Hur fan kan man lova någon vara med den tills döden skiljer en åt och sen bara skilja sig? Det går fan inte ihop. Gifter man sig så håller man ihop, annars kan man lika bra skita i att gifta sig.

finns mer, men det får räcka! :D


Torsdag

Kräftan 22/6-22/7

En härlig dag för nöjen och humor i alla former.
Ett gott skratt kan ta udden av alla möjliga problem.

skratt har jag iallafall haft idag.

Min dag började vid åtta. Vaknade liite sent! väckarklockan på mobilen ringde aldrig så jag försov mig litta mycket idag. Eftersom jag redan missat bussen och nästa gick inom tio minuter bestämde jag mig för att ta den vid 9. Tog det hyffsat lungt och skulle göra mannagrynsgröt. Började bra tills jag glömde att jag hade en kastrull med mjölk i på spisen. Det kokade över så mjölken brändes och det luktade bränt i hela huset. Panik som vanligt tog jag bort kastrullen men sen mjölken som runnit över brändes på hela plattan så när jag skulle skrapa bort det så blev det typ glöd av allt det brända HAHA, helt jävla misslyckat!  Fick fixa spisen och sen börja om från noll igen. Den blev tillsist ganska lyckad.
Tog bussen vid 9. Fick betala för vuxen ;<  Jag typ sa inte till så jag fick betala 10.40 istället för 6.40. Bidrog med lite extra där till skånetrafiken.

Väl i skolan så var HANNA där ! :D  Helt hyper glad av det ! Hon gjorde en fin historia om mig när jag var i New York så den sitter på dörren nu :)  Annars var det ganska chill idag, alla lärare var sånt med nior så vi gjorde i princip inte ett skit. Jag och Hanna gick till torget en runda på konstrukTIONEN. Träffade Jim som satt där. Fick även boxen av PD, så nu ska jag kolla tredje säsongen. Löve it. Väl tillbaka i klassrummet kastar killarna bara massa kort -.- Gick tillbaka till torget sen satt vi där med Jimsie istället.

Äcklig mat i skolan som vanligt, USCH PI BLÄÄÄ. Kycklingen var dock lite god, men inget mer. Fast skolan ska ha pluspoäng för mjölken, för den är alltid så kall och god :D

Hade matte och sen gympa, fast gympan sööög. killar och lagsport går fan inte ihop. Sjukt tråkigt.
Tog bussen hem tjugo över tre, höll dock på att missa trycka att jag skulle av.

Mamma har opererats idag så hon var hemma när jag kom hem. Och tjatet om att jag ska göra saker är så jooobbigt. Iallafall, ingen träning ikväll, förjävla ont i huvudet.

Måste plugga -.-  syyyg.

ciao!


Onsdag

Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen handlar om ekonomi, bostad och ägande.
Du får goda nyheter och har dessutom goda idéer.

goda nyheter och idéer, tjoflax.

Idag gick jag upp lite tidigare, typ tjugo över sju. Hann med lite som jag inte brukar hinna med. Inte för att min mogon var så jävla bra men det får jag väl ta. Första lektionen hade vi resurs. Tord är för cutie. Sen blev det mentor skit och efter det engelska. Luchen idag var ÄCKLIG. Såg ut som någon jävla spya som mattanterna själva spytt upp och sen ville dela med sig av till eleverna. FY FAN FÖR SKOLMATEN.  Hade gympa, teori timme. Ganska skönt idag faktiskt. Efter det fysik, fattar typ allt där :D helt överlycklig.


Tog bussen hem vid två och nu sitter jag här. Måste göra lite konstruktion och matte känner jag, men har inte orken. För jävla lat. Ikväll blir det även Grey's anatomy! ÄLSKAR det programmet. typ kär i det. Ska dock gå och lägga mig vid tio för jag är über trött. Så något spelande på msn blir det nog inte idag ;< 

En annan sak är att min mamma köpt hem vo5 schampoo. JAG HATAR VO5. -.- Hon skulle köpa för brunt hår, så kommer hon med med något jävla VO5! helt cut. Verkligen inte på humör idag.

hejdå,


shine your light.

Kräftan 22/6-22/7

Tisdagen handlar mest om praktiska saker.
Du reder ut något som förbättrar din ekonomi. Trevligt.

HAHA, min eknomi, tjofräääs.
Den är i botten :D

Drömde om att jag fick igång min mobil, HAHA, herregud, verkligen helt beroende! Var överlycklig att den fungerade och allt, men sen vaknade jag upp. SKIT KUL JU. Måste köpa ny denna veckan. Verkligen MÅSTE. Blir säkert nästa vecka bara för det :/  Sen drömde jag om att jag fick 4 kattungar! Jag var helt överlycklig. Vilka drömmar man har.

Lite läskig sak hände imorse, och jag tänkte verkligen inte efter det minsta.
När jag skulle gå ut till bussen hör jag något som jamar, helt ivrig som jag ofta blir började jag kalla på Månsemannen, men icke, verkligheten hann ifatt tankarna och jag blev ganska besviken när ja väl inså att jag var helt ute och cyklade.

Träningen gick väl sådär idag. Vi fick glögg och sånt, myspys. Inte för att jag tycker om glögg, men doften av det. Kan inte sluta älska den ! Snart är det iallafall jul, äntligen.

Ska sova nu, skola imorgon

<3 


Tisdag

Vaknade lite över halv åtta och var tvungen att duscha. PANIK. Bussen går fem i åtta så jag, snabb som jag är, duschade på fem minuter, max alltså. Lite stolt över mig själv! Hann precis klä på mig och föna håret sen på snabbt med jackan och sen kom bussen. Helvete vilken snabbis jag kan vara ! :D

Morgonen började inte alls bra för mig. Höll på att somna i skolan. Och sen en lång Tord lektion ;*
Matten slapp vi idag, eller slapp och slapp, Jan var typ inte där så vi spelade kort. Hade Mona i nk sista lektionen, DEN TAR VERKLIGEN DÖD PÅ MIG. Bussen hem vid tjugo över tre.
Gjorde mackor, ringde hanna och nu bara chill. Ska dock snart börja plugga, sen träning ikväll.

En sak jag vill klaga på är vädret. Jag är nog inte den enda som vill göra det. Jag verkligen hatar det! Jag som alltid fryser annars fryser som faaan nu. Det är hemskt och det finns inget värre för stunden. Regnet och blåsten, hate it!

Över till något helt annat.
Zlatan fick sin tredje guldboll igår. HAN ÄR KUNG.

ciao!


You're here with me, it's like a dream

Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir inte särskilt vardaglig.
Det handlar om möten, kontakter, nöjen och roliga händelser.

tjoflax.

Min morgon började fem över halv åtta. Tvingade upp mig själv från min älskade säng. Blev chill kläder, orkade inte med något annat. Jeans är fan inte skönt att ha på sig ;<  Nilsson kom tidigt så hon fick kolla på när jag käkade frukost, säkert en upplevelse hon kommer minnas länge. Mamma skjutsade oss till skolan, de e naaajs.

Matte första lektionen, blöö. Sen svenska och engelska med Hilde. Ska ha sago tema på svenskan nu så vi ska läsa sagoböcker ;D just like old school, 9d2 <3
Saknar den klassen som sööören faktiskt.
Lunchen idag i skolan var ÄCKLIG. Jävla bajs mat vi får.
Hade data och sen bild. Bilden kan ju ta sig någonstans.

Idag haglade det också, men jag och Sophie ville gärna tro att det var snö så vi sprang ut. Fast sen var det jävla hagel och då var det inte lika kul längre!

En annan rolig sak är ju om den här 15-åriga killen som kolappsade efter 24 timmars seplade av wow.
HAHA, klenis ! 


''En 15-årig pojke i Halland fördes till sjukhus efter att ha suttit ett dygn framför nya World of Warcraft.
Mat- och sömnbristen framför datorn ledde till att han fick krampanfall. Nu varnar hans pappa andra.

- Jag vill varna andra ungdomar och föräldrar, säger pappan till Kvällsposten.

Pojken och hans sex kompisar träffades på lördagskvällen för att spela det nysläppta Wrath of the Lich King.
Under ett dygn blev det bara två timmars sömn och en mindre frukost framför datorn.
Vid 14-tiden på söndagen kollapsade pojken. ''

Kan inte sluta skratta åt det! Helt jävla sjukt! Han hade sovit två timmar och hade ätit lite frukost. Det kan man klara sig på om du bara sitter still. HAHA

Nej nu ska jag laga mat till min pappa!

<3


Måndag

Okej, måndag igen, snart helg, snart jullov, snart sommarlov. Härligare kan det inte bli!
Idag ska jag plugga som faaan, måste göra matten, konstruktur, och sånt dära.

Just nu har jag data, dö tråkigt! Har bild sen efter detta och då måste vi typ göra skit mycket för att kunna bli klara i tid. HAHA, fan inte gjort ett skit :D

Bio på fredag wihooo, men som sagt, säg till om ni vill med, får boka på typ onsdag :)

Nej nu ska jag skriva klart allt skit.

<3

Disaster.

Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en dag av passion och romantik.
Nöjen kan dock också locka. Högt tempo ger mersmak.

För hilvede. -.-

Min dag, SKIT TRÅKIG. jonte har underhållt mig på msn, men vafan. Jag hatar söndagar!

Pluggat lite, men inte allt för mycket. Inte orkat :/


Ladder 49 på tv. Jim & Alex film, satans minnen till den filmen :')

Jag älskar filmen, verkligen älskar! Så jävla romantiskt det där med ringen. Sån kille skulle man allt haft! Sen så bara ser man han ligga där, heeelt sorgligt.

Twilight på fredag! :D
 Säg till om ni vill med och kolla den :)
Vi får boka biljetter och skit för det är premiär.

Okej, jag vill inte acceptera det här. Jag får försöka, men jag vill inte. 
Hur du kan göra såhär, jag förstår mig inte på dig.
Inte det minsta.
Trött på det här.

<3


Söndag

Igår åkte jag, Sofi, Ina och super-Ia hem till Gedda. Där var det jävla massa folk. Som vanligt blev det ett mms till Jan från Pof, HAHA, herregud. Jag hade kul, riktigt kul faktikst. Slog dock i mitt huvud så jag har en bula i pannan nu. Sånt man får ta. Ringde ganska många igår vilket syns på mitt saldo idag, tur att jag har gratis sms iallafall.
Men tck för en trevlig kväll allihopa :)

Mitt humör är dock inte på topp, det var det inte igår heller. Det känns verkligen när du gör såhär :( 

Ikväll blir det Ladder 49 på tv. Ville sett den med Jim men nej han dissade mig toootalt där.

får bli mer sen.
puss.

Lördag.

Kräftan 22/6-22/7

Lördagen tar fart ganska sent men kvällen blir riktigt spännande.
Både nöjen och kärlek passar fint.


Det får vi allt se :)

Lördag igen, skönt! Sov inte så värst länge idag, men nu kan man chilla som fan innan kalaset. Får alltid stressa annars pga att jag sover litta länge. Åker väl hemifrån runt två antar jag. Måste duscha och sånt mög innan och jag är ganska seg av mig så två timmar räcker nog precis. Ska leta upp några kläder som kan duga för idag också. Kallt ute så jag tar nog min stickade tjockiströja,  riktigt skön.

Vädret kan man inte hurra för, jag hatar regn och blåst. Enda mysiga är när man sitter med tända ljus framför tvn och dricker typ varmoboy med tjockis täcken. Det älskar jag.

Just nu bytar Tildan och mamma ut vattnet i akvariet, själv sitter jag här och latar mig. Mamma gillar verkligen fiskarna, vilket är ganska bra. Inte för att akvariet tar tillbaka min Moms men det ger iallafall något. Med tanke på det där med Månseman, det är förjävla tomt i huset nu förtiden. Trodde inte att en katt kunde göra så stor skillnad, men sen var det Måns, han skull ha all uppmärksamhet alltid. Haha, fy fan vilka utbrott jag hade på honom!

Över till något helt annat. VARFÖR ÅKER INTE JOHAN PALM UT UR IDOL?
Jag hatar att han är kvar! Så jävla kass så det finns inte !

Nej nu ska jag duscha.

<3

because every little thing is gonna be alright

Sitter och lyssnar på Bob Marleys störtsköna låt. Bara älskar den! Filip är väldigt duktig på att sjunga den också! :D

Nu ikväll åkte jag och super-Ia hem till Fillefill. Spelade gh och hade trevligt. Efter ett tag kom villige-Wilmer och joinade oss. Ägde Wilmer på gh haha ! ;D  Efter ett tag gick vi ut i det äckliga vädret. Mina skor läcker in :( Gick till gympasalen i östra för där var det disko för sånna små, så vi kollade läget. VILKEN FEST. Vidare hem till Burman och där stannade vi och hade väldans trevligt! Tog bussen hem vid tolv.

Nu sitter jag här med blöta fötter vilket är ganska kallt!

Imorgon blir det kalas hos min ena syster som fyllt 20 något. Tror det är 27. (hemskt att inte veta exakt)
Aja, ett år hit eller dit ;D

sov sött små barn för det ska jag göra!

<3

Freitag.

Kräftan 22/6-22/7

En bra dag för nöjen, en mindre bra dag för romantiska gester.
Det finns en risk för stora missförstånd.


Den stämmer till 110% idag. Känns helt dumt, hatar det här !


Efter gårdagens klumpighet som verkligen kändes som en veckas klumpighet så tänkte jag att jag inte skulle vara för klumpig idag. TJOFLAX. Jag vaknade runt åtta något, satte igång Buddy Holly - Everyday direkt ! Blev iallafall lite gladare.
När jag väl kom upp och skulle göra vid mig så jag iaf inte såg helt död ut började bekymmerna igen. Det var iallafall inte mitt fel, det är aldrig mitt fel. Plattången trillade i golvet av sig själv. Plockade upp den. När jag gick ut stöter jag till den så den trillade ner IGEN. Panik som vanligt gick jag in i dörren och slår i huvudet. Great början.
Sen bara fortsatte det, och ahhh, tidiga mornar är inte något stort plus för min del.

Kom till skolan. Som vanligt är jag helt efterbliven och fattar inte ett skit när folk förklarar saker för mig fast jag vill förstå.
Dagen fortsätter och jag blir sur. För vad vill jag inte säga, men seriöst orka med dig.

Fysiken åt helvete, matten åt helvete, dagen åt helvete.

Ser fram emot en trevlig kväll, var man nu kan spendera den.
Blir nog hos Fillefill.

Läste på aftonbladet om en jägare som GLÖMDE bort att han satt fast hunden i dragkroken på bilen och sen kört med hunden SLÄPANDES utan att märka det. Varfan är världen påväg?
Helt sjukt, blir så arg på sånt!

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva.

puss

You deserve much better than me.

Träningen, HAHAHA. Åt helvete. Märks att man varit borta.

Som de flesta vet är jag en ganska klumpig person på alla sätt och vis. Senast var för bara en timme sen. Jag skulle gå ut till bilen. Jag höll i ganska mycket saker men heltplötsligt tappade jag min gothia lapp på marken. Panik som jag fick eftersom det var blött och äckligt böjde jag mig ner. Jag hade vattenflaskan fast mellan armen så den typ satt fast mellan armen och midjan. Tyvärr var den öppen så när jag böjde mig ner rann det ut jävla massa vatten ner i min ficka på joggingbrallsen. Jag fick panik för att jag blev blöt, så jag skyndade mig till bilen, slängde in sakerna men tappade lappen på marken IGEN. När jag tog upp lappen så trillade vattenflaskan ut. Blir lite suris så när jag skulle hälla ut vattnet häller jag det PÅ mina skor. Jag är lyckad.

Skulle egentligen spela spel med jonte, men han verkar inte alls vilja logga in den svikarN.
Sov morgon imorrn, girre till max.

Nej nu blir det sängen, puss!

Lips of an angel

Kräftan 22/6-22/7

Du får en spännande torsdag.
Du blir överraskad flera gånger och du överraskar dessutom andra.


överraskad?
HAHAHA, som om.


okej, skolan var som vanligt. Hade dock så jävla ont i hvudet så jag trodde att jag skulle dö. Inte det minsta kul om jag får säga mitt.

Skönt att det äntligen är helg imorgon! ääälska.
helgen är dock inte planerad, helt cut på det.

Kort inlägg nu, orkar inte :D

puss

Skolan

Sitter i skolan nu, rast till 1.

Min morgon började med att jag gick upp kvart i sju. Skulle duscha med mamma duschade så jag gick och la mig igen. Lyckat :D Gick upp tio över sju för att duscha. Höll dock på att somna i duschen. Alla säger att man blir pigg av att duscha på morgonen, det stämmer dock inte på mig!  Blev klar typ tio över åtta och då hade jag till och med ätit frukost! Eller ja, frukosten tog en minut men ändå. Fick skjuts av mamma till skolan.

Hade data och sen konstrukTIONS prov. Gick väl hyffsat. Hoppas på vg iaf :D Fick lunch vid elva. Träffade jimsipims :)
Just nu sitter jag bara här i skolan. Killarna är spelnördar, ganska kul att lyssna på dem.

Ska nog träffa maria en runda sen :)

Nej nu får det vara nog.
puss


nej, jag säger nej.

Kräftan 22/6-22/7

En spännande onsdag som framför allt handlar om dina passioner.
Du lär dig något nytt om dig själv.


Lärde mig nog att jag är trögare äb vad jag någonsin trott.


Jag vill helst gå och lägga mig runt tio ikväll.
Tyvärr kom jag nyss på att det är Grey's anatomy. MISSAT 20 MINUTER ! fan fan fan fan!
Hatar mig själv när jag glömmer sånt !

Hade sovmorgon imorse till 20 i tio. Skolan var okej. Gjorde cad provet idag, gick super bra enligt mig själv! :D
Slutade runt tre istället för 4.
Hanna följde med mig hem och vi pluggade och åt.
Helt underbar dag här hemma med dig ! hihi :*
Hon tog bussen vid halv åtta och sen gjorde jag ingenting.

Måste dock kolla igenom konstruktionen igen. Kunna alla fågor och mög. Ska komma i säng senast elva så jag inte försover mig. Men jag lär göra det ändå. Kanske ska gå upp lite tidigare imorgon, typ runt 7.
Eller halv kanske, så kan jag sega som fan på morgonen.
Hade verkligen varit underbart. Där tänker jag lite på JonteposarN som går upp sånt mega tidigt HAHA.

Nej nu ska jag ta en huvudvärkstablett för mitt lilla huvuuud!
ciao!

please

Okej, onsdag. SNART FREDAG. äntligen, verkligen äntligen.
Visst skolan är okej, klassen great men jag ORKAR INTE.
Tidiga mornar, sena kvällar, sömnlösa nätter. Man blir trött.

Prov i konstruktion imorgon. Eller konstruktur som jag säger. Kan verkligen inte få till det rätta ordet.
Tord har gett oss äckligt mycket skit, får ta och kolla genom frågorna sen igen, läsa boken orkar jag inte igen.

Hanna fjomp har varit här idag. Vi har pluggat som faaan!
har så jävla kul med den människan så det finns inte !

nej nu får det vara nog, kommer mer ikväll!

Just not today

Okej, tro det eller ej men jag sitter och lyssnar på Spice Girls. Verkligen brist på att göra saker när man är hemma.

Jag har tänkt ganska mycket, eller ja det brukar man göra, men ni förstår.
Det finns jävligt mycket man klagar över här i livet. Är det inte det ena så är det det andra. Vi blir aldrig riktigt nöjda hur vi än har det. Vi vill ha för mycket innan vi är helt nöjda, men när vi väl fått en sak så har vi oftast förlorat något annat.
Det som försvinner brukar ganska ofta betyda mer än de vi fått. Det som vi sett som något självklart var eller är oftast det inte.

Vissa saker är självklara för en del människor men inte för andra. De som inte har för många självklara saker har mindre att förlora. För självklara saker kan försvinna för de självklara kan tröttna på att aldrig få något tillbaka. Man kan inte ta för mycket för givet, ha för mycket som är självklart, för i längden förlorar du själv på det.

anyway

Kräftan 22/6-22/7

Du är irriterad under dagen men tisdagen avslutas på ett mysigt och trevligt vis som räddar ditt humör.

ganska sant, irriterad är jag till max.
Jonte kan ju ta och komma hem så vi kan spela, för jag är så uttråkad.

ciao!


heh

gör den ! :D

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811110600179949&a=1&

all at once.

Okej, hemma idag igen.
Trött på att vara hemma, trött på att inte må bra. Trött på att inte få träna. Trött på allt.

Kollade nyss på härmed förklarar jag er chuck and larry.
Härlig film att kolla på! Eftersom oth avsnitten är slut nu så får jag vänta på 3 boxen.
Blir en massa filmtittande som får ta upp oth tiden. Jag har hittat en skiva med typ de fyra bästa filmerna. Blev av med den skivan i våras efter Tyskland men nu är den tillbaka och jag kan inte sluta kolla på den! Om ni nu undrar vilka filmer det är på den så är det härmed förklarar jag er chuck and larry, på smällen, solstorm & just friends.
Just friends är ju helt klart bäst!  Älskar verkligen den filmen !

Dagen idag blir tråkig. Ingen träning, suuug.

Pappa har köpt ny bil, eller en till sån som jag ska ha och övningsköra med sen. Haha, jag älskar att köra, det är sjuukt kul! Även fast att när jag körde till väla var litta misslyckat så gick det ganska bra. Och mina fickparkeringar! HAHA, jag klarar av allt jag (H)

Nej nu får det vara nog för denna gången.
puss!

This is not what I do.

Kräftan 22/6-22/7

Egentligen blir måndagen både trevlig och produktiv,
men du är lättirriterad och det blir gott om tjafs.


JAG HATAR DENNA MÅNDAN.

Okej, sista inlägget för idag. Ska sova sen. Eller först en dusch.
Min huvudvärk är hemsk, verkligen hemsk.

cad prov imorgon, det sägs att det är ganska lätt så får väl hoppas på det.

Jonte är bajsmannen, bara så ni vet.

ciaaaaaaaaaao!

Someone swears his true love

Fick mina skolfoton idag. HEMSKICKADE.
jag är överlycklig för det. Inte för att jag blev någon höjdare på det, men just för att det är något man ska ha. Blev så sur när de sa att inte mina foton fanns ! men nu är det hemma i mitt lilla hus ute i skogen bland granar och träd.

Okej, jonteposarN (roger pontare)  har skaffat blogg. haha, kommer bli stammis med mina underbara kommentarer som du bara kommer älska livet ut!  Ganska kul, förgyll min dag nu, annars så kan du ta bort din blogg ;D

En annan sak är att jag åt spagetti och köttfärssås idag. Kanske inte världes intressantaste sak att veta men det var iallfall längesen jag åt det hemma. Notera det nu ni som vill så ni inte glömmer det.

Idag är det för övrigt inte min dag.

ciao


you're perfect.

Okej, måndag igen. Snart fredag.
I helgen hoppas jag på fest, verkligen hoppas.Träffa nytt folk är det bästa som finns.
Verkar inte som att det blir björket mer i år :(
Det enda är lussevakan, men den vill jag fira hemma med alla andra.

Gjorde matteprovet idag, kändes ganska bra faktiskt!  Lättnad att det inte var svårare, vilket jag trodde att det skulle vara. Jag hoppas på höga betyg nu. Men ska nog inte hoppas på för mycket.
Skolan var ganska chill. Trött i huvudet som fan så jag var ju inte för aktiv idag. Men men, alla har väl dåliga dagar.Ska kolla igenom mina cad papper sen ska jag bara kolla på oth. Har bara 2 avsnitt kvar av andra säsongen nu. Jag älskar den serien !

Har inte koll på när mamma kommer hem men båda två lär väl vara hemma vid fem.Får njuta nu av den timmen som det är tyst och skönt i huset. Haha, låter lite taskigt att säga så kanske, men annars får jag bara höra att ja ska städa och sånt tradgrejs.

Nej nu ska jag bara ta och njuta av att vara hemma,
:*

JONTE, IKVÄLL BLIR DET SPELANDE :D

heh,

Kräftan 22/6-22/7

En riktig fin och rolig söndag väntar,
men efter sex på kvällen lider du en liten smula av kort stubin.

Stämmer verkligen inte idag, eller kanske det sista.

Inte blivit mycket pluggande idag. Ångrar mig lite nu att det inte blivit så.
Rädd för att inte klara av provet. Eller ja, proven.

Just nu spelar jag tic a tac poker med jonte posare.
Tänker lite på roger pontare när jag säger jonte posare.
Inte för att det hör hit men ändå :D

Ska ta en dusch sen och efter det måste jag verkligen göra engelskan.
Läsa igenom matteboken är inte helt fel heller.

Ska även lägga till att JonteposarN gjorde om bilden på mig och jim som jag har där uppe.
Det är han väldigt nöjd med så ni kan ju adda hans msn [email protected] :)

hejdå äckel! :*


,,,

kanske blir det vår värsta.
kanske blir det vår jobbigaste.
kanske blir det vårt slut.

I don't mind it.

Okej, tråkig söndag. Verkligen jätte tråkig.
Pluggade lite matte innan, känner att jag behöver göra det lite till snart.
Ska även göra engelskan och lite cad. Känner verkligen att jag inte orkar idag.

Vick och pappa är iväg för att kolla på bil.
Jag sitter här och mamma lagar mat. Det luktar sååå gott!
Idag blir det rostbiff med potatisgratäng :)
Det tycker jag verkligen om.

Ikväll blir det att kolla oth och chillidilla.Ganska skönt faktikst.
Skola imorgon. Suck. Känner att jag bara skulle vilja sova i en månad.


Vad jag än gör så är jag så mycket sämre än dig.
Jag vet att jag aldrig någonsin kommer kunna leva upp till din nivå.
Jag vet, jag vet, jag vet.
Det känns så lönlöst när du kommer in i bilden.
Även fast att du är utanför så tar du dig in.
Du anar inte hur avundsjuk jag är på dig.

den kroppen, herregud.
None

one foot wrong.

Filip ringde mig inatt när jag kollade på oth.Han är för gullig den killen!
Inte för att han var så värst nykter men vad gör det?
Pratade ett tag med honom tills vi båda typ somnade.
Alla borde ha en fillefill, verkligen.
Han kommer nog hem till min på måndag, hjälpa mig att plugga typ.
'Alltså du Alexandra, jag kan hjälpa dig att plugga för alltså Alexandra, du Alexandra jag är inte trög Alexandra'
Den meningen kom ungefär 10 ggr ;D

Vaknade halv 1, sen frulle direkt på det.
Idag blir det plugg. Matte <3

Nej nu får det räcka.

puss!

I don't believe you.

Min lördag blev inte alls som jag trodde. Inte det minsta.
Efter en evighetsdusch som jag verkligen ville ha gick jag ner till syster.
Som vanligt gjorde jag inte så mycket där, bara var.

Vid sju kom Nilsson, SOM BOR I SÖNDRABY IGEN :D
Gick hem till mig och sen kom även Z och Koch. Blev filmmys :)
löööve it.

Imorgon blir det plugg. meow på det!

För övrigt har jag abstinens på att spela tic a tac poker på msn
SÅ JONTE KOM HEM!

Now do we stay together cause we're scared to be alone?

Kräftan 22/6-22/7

Din lördag blir riktigt angenäm, särskilt om du ägnar den åt nöjen eller befinner dig på resa just nu.


Igårkväll åkte jag hem till Jim. Kollade på vårt favoritprogram,  EM i att såga bränne.
Sov där, eller ja, det blev jävligt mycket snackande HAHA.
hur kul som helst.
taaaack jimsiepims :)

jag har en ny favoritlåt. Everyday med Buddy Holly. Gryymt bra. In och sök på youtube med er nu :D
Fick dock inte spela den för jim, för han hatar tydligen den, MEN man kan inta hata den låten.
Blir helt hyper glad av den :D

 
Pappa hämtade mig typ halv tio sen blev det ta tåget tio i tio med Karro till Hbg.
Mötte upp Gabbe och Vick, som förövrigt är bakis och rälig.
Åkte över till dk och hade trevligt :)

Ikväll vill jag typ festa.
hör av er om något händer :D

ciaao!


you make me feel good.

Kräftan 22/6-22/7

En härligt rolig fredag väntar.
Alla sorters nöjen lockar och dina vänner kommer med många nya förslag.


JAG SER FRAM EMOT DET ! :D

freitag!
äntligen 'frisk'. Inte helt 100 men vaaafan det är freeedag :D
bara älska, älska, äääälska!

Skolan var väl ganska okej, trött i huvudet som fan men det får man ta efter en sjuklingsvecka.
Slutade vid tolv för jag skulle till min astma läkare, paaaaaaaaalla.
Gick iaf bra och nu behöver jag bara gå dit en gång om året (H)

Kollade på mobil :)
Imorrn blir det nog ny ÄNTLIGEN!
Cut på mammas söta lilla mobil, helt konstig.

Blev godisbutiken, haha ovaaanligt.
Vicki var dock lite värre än mig. EXTREMT MYCKET VÄRRE.
1 krona :)

Kom hem och sen häsade jag på nisse i hennes nya huuuus.
SÖNDRABY ÄGER AAAAALLT!
sen råttan där efter, helt perfekt ;*
bara nilsson som fattar ;D

Ikväll vet jag inte vad som heendor.

JAG ÄR TRÖTT PÅ DIG.

pusshaj.

sjuuukis

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för samarbete, affärer, möten och nya projekt.
Du inspirerar och du har massor av energi över.


Om jag inte varit sjuk ja !
-.-

3 dagen som jag är hemma.
det är så trååkigt!

Idag ska jag städa och göra lite matte.
wihoo på det :D

Inte ett skit som händer idag.
Jag är grymt sugen på att hitta på något men icke, jag är sjuk -.-

Skulle ha sån mat dag med klassen idag.
Käka på 21:an, MEN jag är sjuk.
Mitt fina underbara förslag och jag blir sjuk.

Ingen träning, ingen match för jag är sjuk.
Rädda mig någon.

Jag blir sur på dig för att du gör så mot henne.
Man gör inte så mot någon man sagt man älskar.
Älskar du någon beter du dig inte som ett svin mot personen.
Bete dig mänskligt för du gör bara rivmärken och de svider.
Om ditt mål är att få henne till att falla så kan du lägga av direkt.
Hon faller inte för hon står för stadigt.
Som sagt, du gör mig sur.

ciaaaaaaaao!

I knew you could see right through me

Kräftan 22/6-22/7

En trevlig onsdag, inte så märkvärdig kanske men mysig.
På kvällen blir det ganska gott om skratt.

Nu ser jag fram emot ikväll :)

Sjuk idag igen, WIHOOOOO!
suger dase gör det.

Missar ganska jätte mycket i skolan, -.-
Skulle börja med egen planering på gympan nu, där sket det sig.

Måste plugga matte idag, vet aldrig om jag får det på fredag.
Så lika bra.

Inatt hade jag en ganska kul dröm. Ni vet med typ csn kortet får man rabatt på donken och sånt.
Så typ fick man en cheeseburgare, dricka och mellan pommes för 12 spänn om man visade det.
HAHA, snacka om att vara sugen på mat.

Mitt huvud sprängs snart så jag ska gå och knarka i mig lite tabletter nu.

ciao!


It's time to say goodbye.

jag sparade till en tv.
det blir ingen tv för jag måste ha en mobil.

Måste lägga minst 1000 spänn om jag ska ha någon som jag vill ha,
om ja ska ha någon vettig.
Får bli någon skrotmobil eller av pengarna till tvn.

fan ta detta skitet.
fan fan fan fan fan fan.

en sak till, jag är trött på er.
ni beter er som jag vet inte vad!
lägg ner.

Stranger.

Kräftan 22/6-22/7

Du vågar ta ut svängarna och det uppskattas på flera håll, dock inte av alla.
Bra kväll för nöjen.


Bra kväll för nöjen om jag varit frisk kanske!
AH, jag hatar det ! :(

Min hals kan dra åt helvete, verkligen.
Om det är halsfluss dör jag.
Missar fan allt denna veckan.

Josh fick komma hem idag :)
wihooo, skolan nästa vecka :D <3

Annars idag har jag bara sovit och kollat på oth.
Väntar på att Jonte ska komma hem, heeelt beroende av den lille downisen ;*

ciao!

It's a shame that it had to be this way.
It's not enough to say I'm sorry.

Like a knife.

ungefär så det känns.
Kniven i ryggen.

-
Söndag och sjuk.
Vaknade med en sån jävla huvudvärk och min hals var åt helvete.
Sen kom febern.
Fick ringa och säga till att jag inte kunde vara med på matchen.

Mamma och pappa kom hem idag.
Skönt när huset är tomt ibland.

Jag sov ungefär hela dan idag, sen stack jag till hallen för det var något möte.
Matchen blev iaf 15-0 till oss.

Kom hem och käkade, inte för att det blev så mycket mat för min del.
Kollade oth/sov efter maten.
Nu ska jag in i duschen sen blir det att sova igen.

Imorgon ska jag till sjukhuset och hälsa på älskade josh.
<3

I'm not your princess.

Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för sport och för tävlingsmoment,
men i övrigt händer det praktiskt taget ingenting just nu.



Stack hem till tvillingarna igår vid 5.
Kom massa folk dit och förfestade.
riiiiktigt trävligt!
Tog tåg till Hbg och sen tåg därifrån till Ängelholm.
Hann med en snabbis på donken också, power walk av mig och emelie ;D

Bahnhof var ganska okej, men vi drog hem en halvtimme tidigare för ingen orkade HAHA.
Parne skjutsade hem mig till jim så jag sov där.

Karro hämtade mig vid typ 11 så åkte vi till Bella för att hämta lille kattjävorn.
Så nu har Engström zwei katter.

Åkte hem och duschade och sååånt där och nu blev det datorn.

Funderar på att städa för här står massa mjölkpaket och skit vid datorn.
Men det får jag ta lite senare.

Vick kommer hem ikväll så vi ska typ hyra film.
Slipper sova ensam iallafall.

ciao!