They say it takes a minute to find a special person, an hour to appreciate them, a day to love them, but then an entire life to forget them.

Dags att få tummen ur kanske.

Jag tänker börja med en bild på min fina vän Madde PPPPP + hennes söta syster!
Hon var så söt så hon förtjänar det. 

Anyway..
Jag tänker köra alla dagar på listan idag!
Den skulle fan varit klar för 100000000 år sen! fast det tar jag tillsist.

De senaste verckorna har datorn varit jävligt ointressant. Fråga mig inte varför!
Allt har känts som en berg-och dalbana.

Iallafall, idag ska jag städa. Ja ni hörde rätt!
Känner att mamma gnäller så jeeeeekla mycke, så kanske dags att göra något åt gnället?

Lägger max en timme på det!

Senare ska jag till väla och köpa ny bikini. Men hon beställd ju en nyss?
Man måste ha mycket att välja på + jag ska FAKTISKT till lalandia snart!
Hmm, de där med lalandia,  längtar ju knaaaaappt! Och min jimme ska meeed, myysiiiiit! Hela min stora grekiska familj ska dit, så det kommer ju aldrig vara lugnt. Tur Jim ska med så jag överleveeer! ;)

Efter väla så ska jag hem till min kära syster med familj. HELSTEKT KYCKLING!!! tackar jag nej till det? hmmm.. Tycker om dem och kyckling, svårt val

Nej nu ska jag ta och göra klart den där listan såååå är det gjort!

Dag 13 - Den här veckan
Den här veckan har verkligen varit en berg-och dalbana! Missförstånd, blod svett och tårar! hahah, nej men nästan iallafall! Har gjort slutprov i fysik också, jäklar säger jag bara!
Igår var tjejerna här, vi hade tacokväll! myspys! Och sen idag vet ni ;*

Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Just nu, joggingbralls, tröja, fårtofflor och underkläder! + glasögon :)

Dag 15 - Mina drömmar
Mina drömmar, hmm..
Mitt mål med livet är att skaffa familj, så antar att det är min dröm då.

Dag 16 - Min första kyss
Av Jocke när vi var små ;) hahaha! Redan berättat hela den historien. Vi var totaly inlove!

Dag 17 - Mitt favoritminne
Jag har så många minnen som är bra, så det är svårt att välja ut just ett. Men ännu en gång måste jag nog säga den dagen när jag bar in min lilla guldklimp Elias i kyrkan. My big moment.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Jag älskar ALLA mina födelsedagar! De är det bästa som fiiinns! Fast en av mina absolut bästa måste ha varit när jag fyllde 16! Jag och alla mina kompisar åkte hem till Gabbe när hon bodde i Bårslöv. Där festade vi och drack upp Gabbes sprit, fast det vet nog inte mamma om. Eller jo, nu vet hon. hahahha

Dag 19 - Detta ångrar jag
Att jag valde teknik!!!!!!!!!!!!!!!!!
pisslinje.

Dag 20 - Den här månaden
Det är Mars. Årets tråkigaste månad. Man vet aldrig hur vädret är. Man kan inte klä sig normalt, antingen fryser man eller svettas man ihjäl. Det är piss när man ska festa, för kallt så man måste nästan ha termos på sig. GRRR. Tycker inte om Mars. Det har inte hänt allt för mycket denna månaden heller, förutom Tyskland. Det var kul. Hmm, lillan fyller iallafall år nästa vecka, den 23:e och den 24:e har jag och jimsan hållt ihop i ett år utan uppbrott! Fast å andra sidan så har vi hängt ihop i 2½ innan det innan vi båda fattade att det faktiskt skulle vara vi två.

Dag 21 - Ett annat ögonblick
Ett annat ögonblick, jävla svåra grejer detta. Jag är kass på att komma ihåg moments.

Dag 22 - Det här upprör mig
Smala tjejer som är "tjocka". Tramsigt. Är man 17-18 eller äldre får man väl fan ha vett i huvudet och sluta klaga när man tex väger 55 och är 165 lång. Hur tänker ni?

Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Jim får mig alltid att må bra, även när han gör mig irriterad. Älskar hans närhet, det mår jag bra av. Sen Elias är en solstråle. Mina underbara vänner, familj. Knäppa Matilda. De gör min glad.

Dag 24 - Det här får mig att gråta
När jag inte ätit, är trött eller har pms gråter jag om det så bara är att fjärrkontrollen inte funkar, haha! Nej men kanske inte så extremt men nästan. Och sen gråter jag väldigt lätt när jag oroar mig för mycket över någonting.

Dag 25 - En första
Jag minns min första tv jag hade. 14 tum, precis bredvid sängen. Jag brukade ställa in sovtimer på den, typ 20.00 så stängdes tvn av av sig själv. Men nu gjorde jag inte detta för att jag skulle sova just då, utan mest för att jag tyckte det var fräckt. Sen startade jag tvn igen, satte den på tex 20.05, så stängdes den av igen, hahaha. tönt...

Dag 26 - Mina rädslor
Jag är något fruktansvärt rädd för att dö/skada mig. Vissa dagar vill jag inte köra bil för jag är rädd att köra ihjäl mig, haha! hemska tankar! Undviker även vissa vägar för att jag tycker de är läskiga. Sen är jag även jävligt höjdrädd. Mår illa när jag inser hur högt upp jag är. Stegar, höga glashus osv är INTE min grej kan jag lova.  

Dag 27 - Min favoritplats
Min favorit plats är Långasjön i Blekinge. Världens bästa plats. Campade alltid där när vi var små och i somras åkte vi upp dit igen. Första gången på flera år, helt underbart!

Dag 28 - Det här saknar jag
Jag saknar att vara barn. Känslan av att inte ha bekymmer. Man vaknar, leker, får kvällsmat och sen lägger man sig.

Dag 29 - Mina ambitioner
Sånt här är fan för arbetsintervjuer! Jag är bra på att sova, komma på dumma bortförklaringar. Jag har faktikst inte en aning. Återkommer när jag blivit vuxen för att svara på denna!

Dag 30 - Ett sista ögonblick
Ögonblick igen..
Något av det bästa ögonblick som finns för en människa är när känslan av lycka rusar genom kroppen.


puuusssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback